KARLA PRVA, LANA TRECA NA MEŠUNARODNOM TURNIRU U RIJECI

RIJEKA- Karla i Lana najbolje

This is an example for an imageRijeka – Zabok, dana 11.12.2010. godine u Rijeci je održan Međunarodni turnir u kickboxingu pod nazivom Croatia Open – Final Fifht 2010., koji je jedan od najvećih Open kickboxi ng turnira na kojem je sudjelovalo 838 natjecatelja iz stotinjak klubova iz iz 11 zemalja (Italija, Švedska, Njemačka, Poljska, Mađarska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Makedonija i naravno, najbrojniji iz Hrvatske)

Broj natjecatelja je dosad najveći i Crotia Opel Final Fight svrstava odmah iza WAKO svjetskih kupova.
Natjecanje se odvijalo na 6 tamia – borilištima i na dva ringa. U preko 130 natjecateljskih skupina u trajanju od 10 do 22 sata u sportskoj dvorani Mladosti.

Posebno je za istaknuti da su na turniru sudjelovali trenutno i najbolji svjetski timovi iz semi contakt discipline Best fighter iz Italije i Kiraly Team iz Mađarske.

Pored njih tu je bilo niz svjetskih i europskih prvaka u mlađim dobnim skupinama, pa do seniorskih šampiona.

Zabočki klub KBK Ninja Zabok imao je dvije predstavnice i to Karlu Bartolin ovogodišnju svjetsku prvakinju, pobjednicu Svjetskog prvenstva u Beogradu u light contactu, te pobjednicu Svjetskog cupa u Mađarskoj, te

mladu Lanu Rafajec

koja je bila treća na Međunarodnom turniru u Crikvenici u skupini mlađih kadeta.

Lana je tek zakoračila iz dječje skupine u mlađu kadetsku skupinu.

Lana Rafajec osvojila je brončanu medalju i dokazala je da trener Rajko Bartolin na nju ozbiljno računa u navedenoj skupini.

Karla Bartolin je iskoristila ovaj Međunarodni turnir za što više nastupa (pred malo zatišje – mjesec, dva neće biti takmičenja), a nastupila je u tri discipline i to:

u light contactu – starije kadetkinje do 60 kg – osvojila je 1 mjesto i zlatnu medalju, a do 55 kg osvojila je 3 mjesto – broncu, i u

semi contactu disciplini – starije kadetkinje do – 55 kg, gdje je također osvojila broncu.

 

Načeta manjom prehladom, manjim odmorom poslije Svjetskog prvenstva u Beogradu, obavezama u školi, Karla dokazuje da spada u sam vrh svjetske elite kickboxinga.

Ovaj turnir bio je posljednji u Sportskom kalendaru HKBS-a i sportskom dijelu KBK Ninja Zabok koji su ove godine postigli svoje povijesne rezultate.

U kratko, rezime dvije takmičarke iz KBK Ninja Zabok u svoj grad Zabok i Županiju donijele su četiri odličja.

Kada bi KBK Ninja Zabok imao tri idealna termina u Osnovnoj školi K.Š. Đalski u Zaboku, kao neki drugi gdje bi im bio kraj.

Čestitke djevojkama na rezultatima i treneru Rajku Bartolin na stručnom radu.

Kickboxing klub Zabok